Finally Run

Het leven is druk; het schrijven van effectieve trainingsprogramma’s voor jezelf is tijdrovend en kan een raadspel zijn. Wat voor soort runs zijn het beste? Hoeveel dagen per week moet ik rennen? Wat voor soort cross-training moet ik doen? Haal het giswerk uit je toch al drukke leven en laat Finally Run het werk voor je doen! We bouwen veilige en effectieve trainingen op basis van je training geschiedenis en toekomstige doelen!

De pakketten worden aangepast aan uw loopvaardigheid, toekomstige doelen en druk leven! Ze worden naarmate je verder komt bewerkt

Dit zijn plannen van 1-4 maanden, aangepast aan uw beschikbaarheid om te trainen, geschiedenis uit te voeren en toekomstige doelen!

 

Wil je eindelijk ook eens de 10 miles kunnen lopen? Misschien heb je moeite met motivatie. Heb je begeleiding en ondersteuning nodig? Heb je een plateau geraakt en kan het niet uit de sleur komen? Hoe het ook zij, Finally Run is voor jou !!

word ook een snellere, sterkere en meer zelfverzekerde hardloper! Met dagelijkse motivatie en begeleiding overtref je je verwachtingen!

 

Voor meer info…kijk op mijn website Finally Run